Om Isola: Forretnings- og Produktudvikling -FoPu

Forretnings- og Produktudvikling -FoPu

FoPu er en afdeling i Isola-koncernen, som først og fremmest skal rendyrke udvikling af nye produkter og systemer. Afdelingen, er også ansvarlig for optimering og videreudvikling af eksisterende produkter og systemer.

FoPu,  har et tæt samarbejde med  produktion og produktchefer. Dette styrker ejerskabet til alle eksisterende produkter og systemer og sikrer kvaliteten.
Samarbejdet med vores kunder, er en vigtig del af vores udviklingsarbejde. Regelmæssige møder med strategiske kunder, som sikrer os en kontinuitet og kvalitetssikring af vores prioriterede udviklingsopgaver.
FoPu er også ansvarlig for at udarbejde intern og ekstern dokumentation og design af produkter ,montagevejledninger og systemer .
For at sikre at Isola leverer miljørigtige produkter og systemer har afdelingen 100% ansvar.  Denne funktion bidrager også til at udarbejde Isola`s miljøstrategi.
Alt udviklingsarbejde er forankret i projektarbejdet med projektbeskrivelse, testprøvning og målsætning ud  fra gældende strategidokument for Isola-koncernen.
FoPu har  et tæt samarbejde med forskningsinstitutioner. I Norge, Sverige og Danmark deltager FoPu og Isola i forskningsprojekter i samarbejde med SINTEF og SP.
Vi deltager også i nationale og internationale standardkomiteer, produktorganisationer og brancheforeninger, med tilknytning til vores produkter og systemer.
Afdelingen består af ingeniører og civilingeniører med bygge- og kemi-teknisk baggrund.  I laboratoriet er det en udviklingslaborant med faglig uddannelse som laboratorieteknikker.  Leder i afdelingen, er Jørgen Young.

Team FoU ved Isola

joergen young

Jørgen Young

Teamleder/engineering dept.
morten schelver

Morten Schelver

Kemiingeniør

torild van risen

Torild Van Risen

Faglaborant
Thomas Vindal

Thomas Vindal

Projektleder

Trond Risberg

Trond Risberg

Miljø og dokumentationsansvarlig