Isola Radonspærre: Isola Radonbrønd

Isola Radonbrønd

Specialperforeret rør til ventilation af byggegrund

Isola Radonbrønd er et specialperformeret rør som kan benyttes til ventilering af byggegrunden hvis radonmålingerne viser for høje værdier i byggeriet. Røret er udført i  0,7 mm rustfrit stål med 200 mm performeret felt i den ene ende. I den anden ende er der monteret en pakning af EPDM-gummi for tilslutning af ventilationskanal/rør eller som gastæt låg. Isola Radonbrønd har SINTEF Bygforsk. Teknisk godkending som bekræfter at produkterne tilfredsstiller krav til dokumentation som ligger i Plan og Bygningsloven og tilhørende Teknisk forskrift (TEK) i forhold til egenskaber, brugsområde og betingelser for brug. Isola Radonbrønd kan benyttes i både nye og eksisterende bygninger, og kan tilpasses alle huse og større bygninger hvor der er ønske om trykændring/ventilering af byggegrunden.

Isola Radonbrønd 100 har en diameter 125 mm, og en længde på 650 mm, hvor de nederste 200 mm er performeret for at maksimere sugoverfladen. Den mest anvendte montering af denne brønd er lodret gennem gulvkonstruktionen, med den performeret del ned i det kapillarbrydende lag. Brønden har en kapacitet til at ventilere op til 200 m2 byggegrund. Leveres med  gummepakning i toppen, for enkel tilslutning med 125 mm ventilationsrør, et gastæt låg sørger for at brønden kan afsluttes lige over gulvet. Mellem radonbrønd 100 og radonspærre bruges Isola Radonmanchet 125 mm.

Isola Radonbrønd 300 er som Radonbrønd 100, men med en diameter på 160 mm har den en kapasitet til at ventilere op til 300 m2 byggegrund. Også denne brønd leveres med gastæt låg. Mellem Radonbrønd 300 og radonspærre bruges Isola Radonmanchet 160 mm.

Isola Radonbrønd 500 har en diameter på 200 mm, og en længde på 300 mm, hvor de nederste 200 mm er performeret for at maksimere sugoverfladen. Den mest anvendte montering af denne brønd er vandret nede i det kapillarbrydende lag med tilkoblet tætte PVC rør til ønsket ventilation. Flere radonbrønde kan kobles sammen til en fælles ventilation/udluftning. Husk at dimensionere rør og ventilation i henhold til den ønsket luftmængde som skal trækkes ud. Brønden har en kapacitet til at ventilere op til 500 m2 byggegrund. Leveres med gummipakning for enkel tilslutning med PVC rør.

Related products

Isola Radonmembran SBS

rullradonmembranSBS.jpg

Radonmembran og fugtspærre til gulv og undergrund. Anvendelsesgruppe A, B og C

Læs mere