Indvendig lufttætning: Isola Dampspærre Tape PE 50

Isola Dampspærre Tape PE 50

Isola Dampspærre Tape PE 50 er en ældningsbestandig og klæbestærk specialtape til forsegling af overlæg på dampspærre. Tapen består af modificeret akryl klæbemasse og PE behandlet, vandafvisende papir

Isola Dampspærre Tape er dimensionsstabil både overfor varme og kulde og har ekstremt høj klæbeevne til alle typer PE-folier.

Dimension: 50 mm x 40 m

Antal pr. æske: 10 ruller

Nobb nr. 43382621

  • Stærk og stabil
  • Ekstrem klæbeevne
  • Stærk ældningsbestandig

Monteringsprincipper

A, Forsegling af overlæg Horisontal

Kontroller at dampspærrefolien er monteret stramt og at overlæg ligger helt uden folder. Rul noget af dampspærretapen ud og fjern beskyttelsespapiret. Hæft tapen over overlæget og ret så der er lige meget tape på begge sider af overlægget. Forsæt herefter med at tape resten af samlingen. Stryg fortløbende med hånden hen over tapen så folder og luftlommer forsvinder.

Vertikal 

Monteres tilsvarende som horisontal forsegling.

B, Forsegling af pladesamlinger

Skal der benyttes OSB plader eller andre hårde træfiberplader som indvendig dampspærre kan Isola Dampspærre Tape PE 50 benyttes til at opnå tætte pladesamlinger. Tapen monteres så der er lige meget på begge sider af samlingen. Stryg fortløbende med hånden hen over tapen så den klæber godt til. Hvis man ønsker en ekstra sikkerhed kan der benyttes en gummi spartel til at stryge hen over tapen med.

PE60 montering

PE60 montering