Indvendig lufttætning: Isola Dampspærre Tape TWIN

Isola Dampspærre Tape TWIN

Isola Dampspærre Tape TWIN er en ældningsbestandig og klæbestærk dobbeltsidig tape til montering af dampspærre på materialer af stål, metaller, træværk etc. Tapen består af modificeret akrylpolymer klæbemasse med en afriv bar beskyttelse film på oversiden.

Isola Dampspærre Tape Twin har et stærkt og tykt klæbelag med en ekstrem høj klæbeevne til de fleste typer PE-/folier. Tapen klæber straks når beskyttelse filmen er hevet af. Dette forenkler monteringen af dampspærren i loft og på væg.

Dimension: 19 mm x 50 m

Antal pr. æske: 32 ruller

  • Dobbeltsidig klæbning
  • Tykt klæbelag
  • Ekstrem klæbeevne 
  • Stærk ældningsbestandig

Monteringsprincipper:

A, Dampspærre på træværk

Fjern beskyttelsespapiret på den ene af siderne. Monter derefter tapen på træ konstruktionen fra toppen og ned. Stryg fortløbende med hånden hen over tapen. Gør tilsvarende på den øvrige konstruktion. Herefter fjernes beskyttelsespapiret og start med at klæbe dampspærren fast i toppen. Ret dampspærren og monter resten af dampspærren.

B, Dampspærre på metal

Fjern beskyttelsespapiret på den ene af siderne og monter derefter tapen på øverste metal regal og efterfølgende på alle andre metal regal. Herefter fjernes beskyttelsespapiret og start med at klæbe dampspærren fast i toppen. Ret dampspærren og monter resten af dampspærren.