Udvendig lufttætning - væg: Isola Vindspærre Tape UV 75

Isola Vindspærre Tape UV 75

Isola Vindspærre Tape UV 75 er en UV-bestandig og klæbestærk specialtape til forsegling af overlæg og detaljer på UV-bestandig vindspærre. UV-tapen kan også benyttes til forsegling af samlinger på gips- og porøse træfiberplader. Isola Vindspærre Tape UV består af modificeret akryl klæber, Tyvek® vindspærre dug og en beskyttende filt af polypropylen.

Isola Vindspærre Tape UV er dimensionsstabil og her en ekstrem høj klæbeevne til de fleste typer fleksibel vindspærre. Tapen er diffusionsåben med en høj rivstyrke.

Dimension: 75 mm x 25 m 

Antal pr. æske: 8 ruller

  •  Diffusionsåben
  • Beskyttet mod UV
  • Ekstrem klæbeevne
  • Stærk ældningsbestandig

Monteringsprincipper:

A, Forsegling af overlæg

Horisontal

Kontroller at UV bestandig vindspærren er monteret stramt og at overlæg ligger helt uden folder. Rul noget af Isola Vindspærre Tape UV ud og fjern beskyttelsespapiret. Hæft tape over overlæget og ret så der er lige meget tape på begge sider af overlægget. Forsæt herefter med at tape resten af samlingen. Stryg fortløbende med hånden hen over tapen så folder og luftlommer forsvinder.

Vertikal

Monteres tilsvarende som horisontal forsegling.

 

B, Forsegling af pladesamlinger

Skal der benyttes gipsplader eller porøse træfiberplader kan Isola Vindspærre Tape UV anvendes for at opnå tætte samlinger.

NB. Porøse træfiberplader skal primes med Isola Tape Primer før klæbning med Isola Vindspærre Tape UV. 

 

Tilslutning af vindue/dør

Ved tilslutning mod vindue eller dør benyttes Vindspærre Tape UV, Isola Butylbånd eller Isola FlexWrap for at forsegle vindueskarm og dørkarm.

Tilslutningen afsluttes med klemliste eller lægte.