Utvendig tetting - undertak: Isola Undertags Tape

Isola Undertags Tape

Isola Undertags Tape er en klæbestærk og ældningsbestandig specialtape til forsegling af overlæg og detaljer på diffusionsåbne undertag.

NB. Tapen kan også anvendes til vindspærre med en overflade af polypropylenfilt. Kan også bruges til forsegling af pladesamlinger hvor pladen er diffusionsåben. Tapen består af modfiseret akryl klæbemasse og UV stabiliseret polypropylen filt.

Isola Undertags Tape er dimensionsstabil både over for fugt, varme og kulde og har en ekstrem høj klæbeevne til alle typer fleksibel undertag og vindspærre med polypropylenfilt, porøse træfiberplader etc. Tapen har en høj riv fasthed. 

Dimension: 75 mm x 25 m

Antal pr. æske: 10 ruller

  • Stærk og stabil
  • Ekstrem klæbeevne
  • Slidsikker overflade
  • Stærk ældningsbestandig

Monteringsprincipper:

A, Forsegling af overlæg

Kontroller at det diffusionsåbne undertag/ vindspærre er monteret stramt og at overlæg ligger tæt uden folder. Rul noget af Isola Undertags Tapen ud og fjern beskyttelsespapiret. Hæft tapen over overlæget og ret så der er lige meget tape på begge sider af overlægget. Isola Undertags Tape anvendes også ved skader på undertaget.

Vertikal

Monteres tilsvarende som horisontal forsegling.

B, Forsegling af pladesamlinger

Skal der benyttes porøse træfiberplader som undertag kan Isola Undertags Tape benyttes. Isola Undertags Tape anvendes for at opnå tætte samlinger.

NB. Porøse træfiberplader skal primes med Isola Tape Primer før klæbning med Isola Undertags Tape.